Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie korzenne z cebulą.*.
Śledzie wymieszać z przygotowaną marynatą. Całość przykryć oraz odstawić do lodówki na 1-2 dni.
filety śledziowe | 6 szt. (w oleju) |
cebula biała | 1 szt. (pokrojona w kostkę) |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
miód | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 2 łyżki |
olej rzepakowy | 200 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt. |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 ziarna |
Przyprawa do bruschetty i dań kuchni włoskiej Prymat | |
majeranek | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Goździki całe Prymat | |
Cynamon mielony Prymat | |
Imbir mielony Prymat | |
Gorczyca biała cała Prymat | |
Kmin rzymski mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: