Przepis i sposób przygotowania na: śliwkowe kruche
Kroki postępowania
Takie ciastoowiniete np. w folię wkładamy do lodówki na okres 30 minut.
![Krok 1 - śliwkowe kruche foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sliwkowe-kruche1-2.jpg)
![Krok 2 - śliwkowe kruche foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sliwkowe-kruche2-2.jpg)
![Krok 3 - śliwkowe kruche foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sliwkowe-kruche3-2.jpg)
![Krok 4 - śliwkowe kruche foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sliwkowe-kruche4-2.jpg)
![Krok 5 - śliwkowe kruche foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sliwkowe-kruche5-2.jpg)
![Krok 6 - śliwkowe kruche foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sliwkowe-kruche6-2.jpg)
smacznego
![Krok 7 - śliwkowe kruche foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sliwkowe-kruche7-2.jpg)
margaryna | 1/2 kostki 250 gramowej |
żółtko jajek | 3 sztuki |
cukier | 60 gram |
mąka pszenna | 20-25 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
śliwki | 60 dag |
cukier | do posypania |
mąka pszenna | 15 dag |
cukier | 7 dag |
masło | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: