Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti bolognese
Kroki postępowania
![Krok 1 - Spaghetti bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti-bolognese34-2.jpg)
Podgrzewamy trochę oleju na patelni i wrzucamy na nią mięso.
![Krok 2 - Spaghetti bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti-bolognese35-2.jpg)
![Krok 3 - Spaghetti bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti-bolognese36-2.jpg)
Gotujemy całość aż sos lekko się zredukuje.
Podajemy z makaronem.
![Krok 4 - Spaghetti bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti-bolognese37-2.jpg)
łopatka bez kości | 300 g |
pomidory krojone z puszki | 1 |
marchew | 1 |
cebula | 1 |
czosnek | 2 ząbki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej do smażenia | |
oregano |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: