Przepis i sposób przygotowania na: Szarlotka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka93-2.jpg)
![Krok 2 - Szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka94-2.jpg)
![Krok 3 - Szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka95-2.jpg)
![Krok 4 - Szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka96-2.jpg)
![Krok 5 - Szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka97-2.jpg)
jajko | 6 |
cukier | 1 szklanka |
mąka ziemniaczana | 100 gram |
mąka pszenna | 220 gram |
proszek do pieczenia | 2 łyżki |
olej | 80 mililitrów |
budyń waniliowy | 2 opakowania |
jabłka | 2 kilogramy |
cukier | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: