Przepis i sposób przygotowania na: Szarlotka na kruchym cieście
Szarlotka na kruchym cieście to ciasto, na które przepis powinniście mieć zawsze pod ręką. Jest bardzo proste w przygotowaniu i bardzo dobre, o czym świadczyć może jego szybkie znikanie z blaszki. Przygotowując kruche ciasto pamiętajcie, by po zagnieceniu podzielić je na dwie części i schłodzić ok. godzinę w lodówce. Jedną część ciasta wykorzystacie jako spód ciasta, a z drugiej połowy przygotujecie kruszonkę do szarlotki na kruchym cieście.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szarlotka na kruchym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-na-kruchym-ciescie13-2.jpg)
![Krok 2 - Szarlotka na kruchym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-na-kruchym-ciescie14-2.jpg)
![Krok 3 - Szarlotka na kruchym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-na-kruchym-ciescie15-2.jpg)
![Krok 4 - Szarlotka na kruchym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-na-kruchym-ciescie16-2.jpg)
![Krok 5 - Szarlotka na kruchym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-na-kruchym-ciescie17-2.jpg)
![Krok 6 - Szarlotka na kruchym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-na-kruchym-ciescie18-2.jpg)
![Krok 7 - Szarlotka na kruchym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-na-kruchym-ciescie19-2.jpg)