Przepis i sposób przygotowania na: Sznycle mielone
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sznycle mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sznycle-mielone1-2.jpg)
![Krok 2 - Sznycle mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sznycle-mielone2-2.jpg)
![Krok 3 - Sznycle mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sznycle-mielone3-2.jpg)
![Krok 4 - Sznycle mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sznycle-mielone4-2.jpg)
![Krok 5 - Sznycle mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sznycle-mielone5-2.jpg)
![Krok 6 - Sznycle mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sznycle-mielone6-2.jpg)
![Krok 7 - Sznycle mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sznycle-mielone7-2.jpg)
![Krok 8 - Sznycle mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sznycle-mielone8-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 40 dkg |
bułka czerstwa | 1 szt |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
sól | 1 łyżeczkę |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczkę |
tłuszcz do smażenia | 10 dkg |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 25 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: