Przepis i sposób przygotowania na: Szpinakowe naleśniki z dynią i ricottą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szpinakowe naleśniki z dynią i ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-nalesniki-z-dynia-i-ricotta1-2.jpg)
![Krok 2 - Szpinakowe naleśniki z dynią i ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-nalesniki-z-dynia-i-ricotta2-2.jpg)
![Krok 3 - Szpinakowe naleśniki z dynią i ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-nalesniki-z-dynia-i-ricotta3-2.jpg)
![Krok 4 - Szpinakowe naleśniki z dynią i ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-nalesniki-z-dynia-i-ricotta4-2.jpg)
![Krok 5 - Szpinakowe naleśniki z dynią i ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-nalesniki-z-dynia-i-ricotta5-2.jpg)
![Krok 6 - Szpinakowe naleśniki z dynią i ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-nalesniki-z-dynia-i-ricotta6-2.jpg)
jajko | 2 szt |
cukier | 1 łyżka |
mąka pszenna | 1 szkl |
mleko | 3/4 szkl |
woda | 1/2 szkl |
szpinak mrożony | 250 g |
dynia | 300 g |
ser ricotta | 125 g |
miód | 1 łyżeczka |
cynamon Prymat | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: