Składniki:
mięso mielone | 250 gram |
przecier pomidorowy | 140 gram |
woda | 280 mililitrów |
czosnek | 1 ząbek |
bazylia | do smaku |
oregano | do smaku |
tymianek | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cebula | 1 sztuka |
oliwa | 2 łyżki |
mleko | 2 łyżki |
mięso mielone | 250 gram |
przecier pomidorowy | 140 gram |
woda | 280 mililitrów |
czosnek | 1 ząbek |
bazylia | do smaku |
oregano | do smaku |
tymianek | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cebula | 1 sztuka |
oliwa | 2 łyżki |
mleko | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: