Przepis i sposób przygotowania na: Tiroler Gröstl
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tiroler Gröstl foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tiroler-grostl2-2.jpg)
![Krok 2 - Tiroler Gröstl foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tiroler-grostl3-2.jpg)
![Krok 3 - Tiroler Gröstl foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tiroler-grostl1-2.jpg)
![Krok 4 - Tiroler Gröstl foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tiroler-grostl0-2.jpg)
ziemniaki ugotowane | 6 szt. |
łopatka bez kości | 300 gram |
cebula | 1 szt. |
jajko | 3 szt. |
czosnek | 2 ząbki |
pietruszka zielona | 1 pęczek |
masło klarowane | 3 łyżki |
sól | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: