Przepis i sposób przygotowania na: Torcik jabłkowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Torcik jabłkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-jablkowy2-2.jpg)
![Krok 2 - Torcik jabłkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-jablkowy3-2.jpg)
![Krok 3 - Torcik jabłkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-jablkowy4-2.jpg)
![Krok 4 - Torcik jabłkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-jablkowy5-2.jpg)
margaryna | 15 dag |
cukier puder | 10 dag |
mąka tortowa | 1 szklanka |
jajko | 1 sztuka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
orzechy laskowe | 50 g |
jabłka | 1 kg |
galaretka cytrynowa | 1 sztuka |
cukier | 2 łyżki |
woda | 1/2 szklanki |
śmietana kremówka | 1/2 litra |
cukier puder | 2 łyżki |
masło | 2-3 łyżki |
mleko | 5 łyżek |
kakao | 2 łyżki |
cukier puder | 3 łyżki |
migdały w płatkach |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: