Przepis i sposób przygotowania na: Tort bananowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tort bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-bananowy9-2.jpg)
![Krok 2 - Tort bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-bananowy10-2.jpg)
![Krok 3 - Tort bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-bananowy11-2.jpg)
![Krok 4 - Tort bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-bananowy12-2.jpg)
![Krok 5 - Tort bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-bananowy13-2.jpg)
![Krok 6 - Tort bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-bananowy14-2.jpg)
jaja | 7 sztuk |
cukier | 1 szklanka |
mąka pszenna | 7 łyżek |
mąka ziemniaczana | 4 łyżki |
Kawa zbożowa Inka | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mleko | 1 szklanka |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
cukier | 0,5 szklanki |
masło lub margaryna | 200 gram |
budyń bananowy | 1 opakowanie |
mleko | 2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: