Przepis i sposób przygotowania na: Tort z jeżynami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tort z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-z-jezynami1-2.jpg)
![Krok 2 - Tort z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-z-jezynami2-2.jpg)
![Krok 3 - Tort z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-z-jezynami3-2.jpg)
![Krok 4 - Tort z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-z-jezynami4-2.jpg)
![Krok 5 - Tort z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-z-jezynami5-2.jpg)
![Krok 6 - Tort z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-z-jezynami6-2.jpg)
jajko | 4 sztuki |
cukier | 0,5 szklanki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
budyń waniliowy | 1 opakowanie |
margaryna | 250 gram |
mleko | 2 szklanki |
jeżyny | 150 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: