Przepis i sposób przygotowania na: Tradycyjne mielone mojej mamy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tradycyjne mielone mojej mamy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-mielone-mojej-mamy1-2.jpg)
![Krok 2 - Tradycyjne mielone mojej mamy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-mielone-mojej-mamy2-2.jpg)
![Krok 3 - Tradycyjne mielone mojej mamy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-mielone-mojej-mamy3-2.jpg)
![Krok 4 - Tradycyjne mielone mojej mamy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-mielone-mojej-mamy4-2.jpg)
![Krok 5 - Tradycyjne mielone mojej mamy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-mielone-mojej-mamy5-2.jpg)
mięso mielone | 500 g |
cebula biała | 1 szt |
kajzerka | 1 szt |
olej do smażenia | |
jajko | 1 szt |
sól i pieprz | |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: