Przepis i sposób przygotowania na: tradycyjne pierogi ruskie
Kroki postępowania
![Krok 1 - tradycyjne pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-pierogi-ruskie1-2.jpg)
![Krok 2 - tradycyjne pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-pierogi-ruskie2-2.jpg)
![Krok 3 - tradycyjne pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-pierogi-ruskie3-2.jpg)
![Krok 4 - tradycyjne pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-pierogi-ruskie4-2.jpg)
![Krok 5 - tradycyjne pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-pierogi-ruskie5-2.jpg)
mąka pszenna | 300 g |
woda ciepła | 200 ml |
sól | 0,5 łyżeczki |
ziemniaki | 0,5 kg |
twaróg półtłusty | 200 g |
cebula | 1 szt |
olej do smażenia | 2 łyżki |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | 0,5 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: