Przepis i sposób przygotowania na: Tradycyjne pierogi z kapustą i grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tradycyjne pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-pierogi-z-kapusta-i-grzybami1-2.jpg)
![Krok 2 - Tradycyjne pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-pierogi-z-kapusta-i-grzybami2-2.jpg)
![Krok 3 - Tradycyjne pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-pierogi-z-kapusta-i-grzybami0-2.jpg)
mąka pszenna | 1/2 kg |
sól | |
cebula biała | 1 szt |
sos sojowy | 1 łyżka |
kostka rosołowa | 1 szt |
pieprz | |
oliwa | |
woda | 250 (ciepła) |
grzyby suszone | 2 szklanki |
kapusta kiszona | 45 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: