Przepis i sposób przygotowania na: Truskawki i kiwi, czyli sernik o lekko kwaśnym smaku :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Truskawki i kiwi, czyli sernik o lekko kwaśnym smaku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawki-i-kiwi-czyli-sernik-o-lekko-kwasnym-smaku1-2.jpg)
![Krok 2 - Truskawki i kiwi, czyli sernik o lekko kwaśnym smaku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawki-i-kiwi-czyli-sernik-o-lekko-kwasnym-smaku2-2.jpg)
![Krok 3 - Truskawki i kiwi, czyli sernik o lekko kwaśnym smaku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawki-i-kiwi-czyli-sernik-o-lekko-kwasnym-smaku3-2.jpg)
![Krok 4 - Truskawki i kiwi, czyli sernik o lekko kwaśnym smaku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawki-i-kiwi-czyli-sernik-o-lekko-kwasnym-smaku4-2.jpg)
![Krok 5 - Truskawki i kiwi, czyli sernik o lekko kwaśnym smaku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawki-i-kiwi-czyli-sernik-o-lekko-kwasnym-smaku5-2.jpg)
![Krok 6 - Truskawki i kiwi, czyli sernik o lekko kwaśnym smaku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawki-i-kiwi-czyli-sernik-o-lekko-kwasnym-smaku6-2.jpg)
![Krok 7 - Truskawki i kiwi, czyli sernik o lekko kwaśnym smaku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawki-i-kiwi-czyli-sernik-o-lekko-kwasnym-smaku7-2.jpg)
![Krok 8 - Truskawki i kiwi, czyli sernik o lekko kwaśnym smaku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawki-i-kiwi-czyli-sernik-o-lekko-kwasnym-smaku8-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 9 - Truskawki i kiwi, czyli sernik o lekko kwaśnym smaku :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawki-i-kiwi-czyli-sernik-o-lekko-kwasnym-smaku9-2.jpg)
herbatniki | 170 g |
masło | 70 g |
serek homogenizowany | 375 g |
serek mascarpone | 125 g |
amaretto | 5 łyżek |
galaretka cytrynowa | 2 szt |
gorąca woda | 250 ml |
śmietana 30% | 250 ml |
cukier puder | 50 g |
truskawki świeże | 350 g |
kiwi | 3-4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: