Przepis i sposób przygotowania na: Tum
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tum foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tum1-2.jpg)
![Krok 2 - Tum foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tum2-2.jpg)
![Krok 3 - Tum foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tum3-2.jpg)
![Krok 4 - Tum foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tum4-2.jpg)
![Krok 5 - Tum foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tum5-2.jpg)
![Krok 6 - Tum foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tum7-2.jpg)
![Krok 7 - Tum foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tum8-2.jpg)
![Krok 8 - Tum foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tum9-2.jpg)
![Krok 9 - Tum foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tum6-2.jpg)
mąka pszenna | 13 dkg |
żółtko jajek | 1 |
sól | 1 szczypta |
cukier | 5 dkg |
margaryna | 8 dkg |
cukier waniliowy | |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jajko | 2 |
cukier | 5 dkg |
cukier waniliowy | |
mąka pszenna | 3 dkg |
mąka ziemniaczana | 3 dkg |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
śmietana 30% | 500 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżki |
czekolada gorzka | |
cukier puder | 2 łyżki |
cukier waniliowy |
dżem porzeczkowy | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: