Przepis i sposób przygotowania na: Twaróg wiosenny na śniadanie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Twaróg wiosenny na śniadanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/twarog-wiosenny-na-sniadanie2-2.jpg)
![Krok 2 - Twaróg wiosenny na śniadanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/twarog-wiosenny-na-sniadanie1-2.jpg)
![Krok 3 - Twaróg wiosenny na śniadanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/twarog-wiosenny-na-sniadanie0-2.jpg)
pomidor | 1 |
cebula biała | 1 |
jogurt naturalny | 3 łyżki |
wafle ryżowe | 2 |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
ser biały | 150 (twarogowy) |
rzodkiewka | 3 (czerwona) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: