Przepis i sposób przygotowania na: Udeczka obwalane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udeczka obwalane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udeczka-obwalane6-2.jpg)
![Krok 2 - Udeczka obwalane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udeczka-obwalane5-2.jpg)
![Krok 3 - Udeczka obwalane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udeczka-obwalane3-2.jpg)
![Krok 4 - Udeczka obwalane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udeczka-obwalane4-2.jpg)
![Krok 5 - Udeczka obwalane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udeczka-obwalane2-2.jpg)
![Krok 6 - Udeczka obwalane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udeczka-obwalane1-2.jpg)
![Krok 7 - Udeczka obwalane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udeczka-obwalane0-2.jpg)
udka z kurczaka | 5 szt |
jajko | 2 szt |
mąka | 1 szklanka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
Bazylia suszona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: