Przepis i sposób przygotowania na: Udka w ketchupie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka w ketchupie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-ketchupie1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka w ketchupie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-ketchupie2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka w ketchupie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-ketchupie3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka w ketchupie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-ketchupie4-2.jpg)
podudzia z kurczaka | 4 szt |
mąka pszenna | 2-3 łyżki |
Czosnek suszony Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
sól do smaku | |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
olej do smażenia |
ketchup pikantny | 1,5 szkl |
kostka rosołowa | 1 szt |
woda | 1,5 szkl |
sok z cytryny | 1/2 szt |
sól do smaku | |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: