Przepis i sposób przygotowania na: Węgierska zupa rybna - Halászlé po mojemu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Węgierska zupa rybna - Halászlé po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wegierska-zupa-rybna-halaszle-po-mojemu1-2.jpg)
![Krok 2 - Węgierska zupa rybna - Halászlé po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wegierska-zupa-rybna-halaszle-po-mojemu2-2.jpg)
![Krok 3 - Węgierska zupa rybna - Halászlé po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wegierska-zupa-rybna-halaszle-po-mojemu3-2.jpg)
![Krok 4 - Węgierska zupa rybna - Halászlé po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wegierska-zupa-rybna-halaszle-po-mojemu0-2.jpg)
okonie | 4 szt |
marchewki | 2 szt |
seler | 1/4 szt |
pietruszka | 1 szt. |
sól | 2 łyżeczki |
kostka warzywna | 1 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt. |
ziele angielskie | 5 szt. |
papryka żółta | 1 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt |
chilli | 1/2 łyżeczki |
papryka mielona | 1 łyżeczka |
kartofle | 2 szt |
zioła mielone | 1 łyżeczka |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżeczki |
szczupak | 1 głowa/płetwy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: