Przepis i sposób przygotowania na: Wielkanocny cytrynowy Baranek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wielkanocny cytrynowy Baranek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocny-cytrynowy-baranek1-2.jpg)
![Krok 2 - Wielkanocny cytrynowy Baranek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocny-cytrynowy-baranek2-2.jpg)
![Krok 3 - Wielkanocny cytrynowy Baranek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocny-cytrynowy-baranek3-2.jpg)
![Krok 4 - Wielkanocny cytrynowy Baranek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocny-cytrynowy-baranek4-2.jpg)
100g masła | |
2 jajka | |
1/2 szklanki cukru pudru | |
3/4 szklanki mąki pszennej | |
1 łyżeczka do pieczenia | |
2 łyżki soku z cytryny | |
skórka z połowy cytryny |
200g śmietany 30% | |
200g mascarpone | |
4 łyżki cukru pudru | |
3 łyżeczki żelatyny | |
8 łyzek mleka |
2 migdały | |
kolorowy lukier |
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: