Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna cytrynowa baba
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wiosenna cytrynowa baba foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-cytrynowa-baba1-2.jpg)
![Krok 2 - Wiosenna cytrynowa baba foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-cytrynowa-baba2-2.jpg)
![Krok 3 - Wiosenna cytrynowa baba foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-cytrynowa-baba3-2.jpg)
![Krok 4 - Wiosenna cytrynowa baba foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-cytrynowa-baba4-2.jpg)
jajko | 4 sztuki |
margaryna | 13 dag |
cukier puder | 1 szklanka |
mąka ziemniaczana | 1 szklanka |
mąka pszenna | 3/4 szklanki |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
cytryna | 1 sztuka |
białko | 1 sztuka |
cukier puder | 3/4 szklanki |
barwnik spożywczy do ciast |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: