Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna kapusta ze śmietaną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wiosenna kapusta ze śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-kapusta-ze-smietana1-2.jpg)
![Krok 2 - Wiosenna kapusta ze śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-kapusta-ze-smietana2-2.jpg)
![Krok 3 - Wiosenna kapusta ze śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-kapusta-ze-smietana3-2.jpg)
![Krok 4 - Wiosenna kapusta ze śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenna-kapusta-ze-smietana4-2.jpg)
kapusta biała | 1 główka |
marchewka | 2 sztuki |
cebula biała | 1 sztuka |
masło lub margaryna | 2 łyżki |
koperek | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
śmietana | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: