Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenne smaki na talerzu.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wiosenne smaki na talerzu. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenne-smaki-na-talerzu1-2.jpg)
![Krok 2 - Wiosenne smaki na talerzu. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenne-smaki-na-talerzu2-2.jpg)
![Krok 3 - Wiosenne smaki na talerzu. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenne-smaki-na-talerzu3-2.jpg)
![Krok 4 - Wiosenne smaki na talerzu. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wiosenne-smaki-na-talerzu0-2.jpg)
pierś z kurczaka surowa | 1 pierś |
rzodkiewka | 0,5 pęczka |
ser mozzarella | 100 gram |
szpinak świeży lub mrożony | 100 gram |
ryż paraboliczny | 1 torebka |
bulion drobiowy | 400 ml |
jajko | 1 sztuka |
mąka | |
sezam | |
sól, pieprz | |
ząbek czosnku | |
masł | 1 łyżka |
brokuły | 200 gram |
oliwa | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: