Przepis i sposób przygotowania na: Wybuchowy sernik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wybuchowy sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wybuchowy-sernik1-2.jpg)
![Krok 2 - Wybuchowy sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wybuchowy-sernik2-2.jpg)
![Krok 3 - Wybuchowy sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wybuchowy-sernik3-2.jpg)
biszkopty okrągłe | 200 gram |
kakao | 2 łyżeczki |
margaryna | 150 gram |
cukier kryształ | 4 łyżki |
jajko | 5 sztuk |
ser biały | 0,75 kg |
syrop cukrowy | 2 łyżki |
cukier kryształ | 1/2 szklanki |
cukier waniliowy | 1 sztuka |
budyń śmietankowy | 2 sztukisztuka |
śmietana 30% | 150 ml |
bita śmietana | 1 opakowanie |
masło | 50 gram roztopionego |
olej | 1/2 buteleczki śmietankowego |
granat | 1 owoc |
biała czekolada | 1,5 tabliczki |
mleko 3,2% | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: