Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka ryżowa z tuńczykiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekanka ryżowa z tuńczykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-ryzowa-z-tunczykiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekanka ryżowa z tuńczykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-ryzowa-z-tunczykiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekanka ryżowa z tuńczykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-ryzowa-z-tunczykiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekanka ryżowa z tuńczykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-ryzowa-z-tunczykiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Zapiekanka ryżowa z tuńczykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-ryzowa-z-tunczykiem5-2.jpg)
ryż brązowy | 250 gr |
jogurt naturalny | 500 ml |
ząbek czosnku | 2 szt |
tuńczyk w sosie własnym | 1 szt |
warzywa mrożone | 1 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
czubrica czerwona | do smaku |
ser żółty | 50 gr |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: