Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka wiejska z grzybami i boczkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekanka wiejska z grzybami i boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-wiejska-z-grzybami-i-boczkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekanka wiejska z grzybami i boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-wiejska-z-grzybami-i-boczkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekanka wiejska z grzybami i boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-wiejska-z-grzybami-i-boczkiem3-2.jpg)
ziemniaki | 600 g |
kapusta biała | 1/2 małej główki |
boczek wędzony | 300 g |
cebula | 1 szt |
grzyby suszone | 2 garście |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
ser żółty | 200 g |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
tymianek | |
Rozmaryn suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: