Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekany ryż z kruszonką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekany ryż z kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-ryz-z-kruszonka1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekany ryż z kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-ryz-z-kruszonka2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekany ryż z kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-ryz-z-kruszonka3-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekany ryż z kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-ryz-z-kruszonka4-2.jpg)
![Krok 5 - Zapiekany ryż z kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-ryz-z-kruszonka5-2.jpg)
ryż | 1/2 torebki |
banan | 2 sztuki |
sok z cytryny | wg uznania |
masło | 25 g + do posmarowania foremek |
cukier | 2 łyżki |
mąka tortowa | 4 łyżki |
serek homogenizowany | waniliowy 2 czubate łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: