Przepis i sposób przygotowania na: Zielone jabuszko
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zielone jabuszko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-jabuszko1-2.jpg)
![Krok 2 - Zielone jabuszko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-jabuszko2-2.jpg)
![Krok 3 - Zielone jabuszko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-jabuszko3-2.jpg)
![Krok 4 - Zielone jabuszko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-jabuszko4-2.jpg)
![Krok 5 - Zielone jabuszko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-jabuszko5-2.jpg)
![Krok 6 - Zielone jabuszko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zielone-jabuszko6-2.jpg)
jaja | 3 szt |
cukier | 12 dag |
mąka pszenna | 7 łyżek |
mąka ziemniaczana | 7 łyżek |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
śmietana 30% | 400 ml |
cukier waniliowy | 2 szt |
cukier puder | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
wrzątek | 4 łyżki |
jogurt naturalny | 150 g |
zielony barwnik |
jabłka | 1/2 kg |
woda | 2,5 szkl |
cukier waniliowy | 1 szt |
cukier | 1 łyżka |
galaretka | 1 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: