Przepis i sposób przygotowania na: Żółte patisony z papryką w marynacie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Żółte patisony z papryką w marynacie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zolte-patisony-z-papryka-w-marynacie1-2.jpg)
![Krok 2 - Żółte patisony z papryką w marynacie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zolte-patisony-z-papryka-w-marynacie2-2.jpg)
![Krok 3 - Żółte patisony z papryką w marynacie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zolte-patisony-z-papryka-w-marynacie3-2.jpg)
patison | 12 małych szt |
papryka czerwona | 2 strąki |
sól do smaku | |
ziele angielskie | 5 kulek |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ocet | pół szkl |
woda | 2 szkl |
cukier | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: