Przepis i sposób przygotowania na: Żółte warzywa z makaronem
Kroki postępowania
Kolby kukurydzy obieramy i odkładamy ziarna do miseczki.
makaron tagliatelle | 200 g |
kukurydza | 2 kolby |
fasolka szparagowa | 100 g |
papryka żółta | 1 szt. |
pomidor żółty | 1 szt. |
oliwki zielone | 3 łyżki |
masło | 2 łyżki |
cebula | 1 szt. |
czosnek | 1 ząbek |
ser twardy | np. parmezan |
cukier | 2 łyżki |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: