Przepis i sposób przygotowania na: zrazy
Kroki postępowania
przygotowujemy cebulę, marchew,słoninę ogórka kiszonego( ja kroję w słupki)
![Krok 1 - zrazy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy38-2.jpg)
![Krok 2 - zrazy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy39-2.jpg)
![Krok 3 - zrazy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy40-2.jpg)
![Krok 4 - zrazy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy41-2.jpg)
![Krok 5 - zrazy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy42-2.jpg)
![Krok 6 - zrazy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy37-2.jpg)
cebula | 1 szt. |
ogórek kiszony | 2 szt. |
marchew | 1 szt. |
słonina | 0,1 kg. |
sól | do smaku |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżki |
karkówka | 1 bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: