Przepis i sposób przygotowania na: Zupa Botwina
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa Botwina foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-botwina1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa Botwina foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-botwina2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa Botwina foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-botwina3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa Botwina foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-botwina4-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa Botwina foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-botwina5-2.jpg)
botwinka | 1-2 peczki |
buraki czerwone | 2-3 sztuki |
marchewka | 2-3 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1 sztuka |
ziemniaki ugotowane | 6 sztuk |
Koperek suszony Prymat | 1 opakowanie |
cytryna | 1 sztuka |
pieprz | 1 opakowanie |
sól do smaku | 1 opakowanie |
śmietana 18 proc | 4-5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: