Przepis i sposób przygotowania na: Zupa buraczkowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa buraczkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-buraczkowa48-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa buraczkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-buraczkowa49-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa buraczkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-buraczkowa50-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa buraczkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-buraczkowa51-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa buraczkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-buraczkowa52-2.jpg)
![Krok 6 - Zupa buraczkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-buraczkowa53-2.jpg)
kości schabowe | |
buraki czerwone | 3 szt |
włoszczyzna | |
kostka rosołowa | 1 szt |
śmietana | |
ziemniaki | 0,5 kg |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt |
Majeranek suszony Prymat | |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: