Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cebulowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa cebulowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cebulowa25-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa cebulowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cebulowa26-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa cebulowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cebulowa27-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa cebulowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cebulowa28-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa cebulowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cebulowa29-2.jpg)
cebula | 6 szt |
tymianek | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
mąka pszenna | 1 łyżka |
masło | 5 łyżek |
bulion warzywny | 1,5 litra |
wino białe wytrawne | 100 ml |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
sól do smaku | |
ser żółty starty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: