Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cukiniowo-kurkowa Eli
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa cukiniowo-kurkowa Eli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cukiniowokurkowa-eli1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa cukiniowo-kurkowa Eli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cukiniowokurkowa-eli2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa cukiniowo-kurkowa Eli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cukiniowokurkowa-eli0-2.jpg)
marchewki | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
mały młody seler | 1 szt |
ziemniaki | 10 szt |
kuchark | do smaku |
kurki | 60 dkg |
cebula | 1 szt |
masło klarowane | 4 łyżki |
pieprz i sól | do smaku |
śmietana kremówka | 200 ml |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
cukinia | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: