Przepis i sposób przygotowania na: Zupa gulaszowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-gulaszowa37-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-gulaszowa38-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-gulaszowa39-2.jpg)
mięso gulasowe wieprzowe | 1 kg |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 1/2 opakowania |
papryka zielona | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
marchew | 5 sztuk |
seler | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
pomidory krojone z puszki | 2 puszki |
kalafior | 1 mała główka |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 3 szczypty |
śmietana 18-procentowa | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz czarny mielony do smaku | |
oliwa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: