Przepis i sposób przygotowania na: Zupa gulaszowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-gulaszowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-gulaszowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-gulaszowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa gulaszowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-gulaszowa4-2.jpg)
mięso wieprzowe | 1/2 kg |
olej do smażenia | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
cząber | 1 łyżeczka |
czubrica czerwona | 1 łyżeczka |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
papryka | 2 szt |
marchew | 2 szt |
ziemniaki | 4-5 szt |
woda | 1 litr |
kostka rosołowa | 1 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: