Przepis i sposób przygotowania na: zupa meksykańska
Kroki postępowania
![Krok 1 - zupa meksykańska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-meksykanska59-2.jpg)
![Krok 2 - zupa meksykańska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-meksykanska60-2.jpg)
![Krok 3 - zupa meksykańska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-meksykanska61-2.jpg)
![Krok 4 - zupa meksykańska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-meksykanska62-2.jpg)
![Krok 5 - zupa meksykańska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-meksykanska63-2.jpg)
![Krok 6 - zupa meksykańska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-meksykanska64-2.jpg)
![Krok 7 - zupa meksykańska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-meksykanska65-2.jpg)
mięso mielone | 30 dag |
sok pomidorowy | 1 litr |
papryka | 2 |
cebula | 1 |
pieczarki | 20 dag |
fasola czerwona z puszki | 1 |
kukurydza w puszce | 1 |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
ziele angielskie | 4 kulki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
Kostki rosołowe Kucharek | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: