Przepis i sposób przygotowania na: Zupa seczuańska
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa seczuańska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-seczuanska1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa seczuańska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-seczuanska2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa seczuańska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-seczuanska3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa seczuańska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-seczuanska4-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa seczuańska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-seczuanska5-2.jpg)
![Krok 6 - Zupa seczuańska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-seczuanska6-2.jpg)
![Krok 7 - Zupa seczuańska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-seczuanska7-2.jpg)
schab bez kości | 1 kg |
kapusta pekińska | 1/2 kg |
grzyby mun | 2 garście |
sos sojowy | 3 łyżki |
ocet winny | 1 łyżka |
kolendra mielona | 1/2 łyżeczki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
kostka rosołowa | 1 szt |
olej kokosowy | 1 łyżka |
makaron ryżowy | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: