Składniki:
wywar mięsny | 2 litry |
kalafior | 1 szt |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
ziemniaki | 4 szt |
fasolka szparagowa | 2 garście |
śmietana 18 proc | 250 ml |
natka pietruszki | |
koperek | |
sól do smaku | |
pieprz |
wywar mięsny | 2 litry |
kalafior | 1 szt |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
ziemniaki | 4 szt |
fasolka szparagowa | 2 garście |
śmietana 18 proc | 250 ml |
natka pietruszki | |
koperek | |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: