Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zupa z piekarnika

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 20 g
ziemniaki 350 g
marchew 3 szt
seler 0,5 szt
por 0,5 szt
fasola 200 g
natka pietruszki 3 łyżki
seler naciowy
sól
pieprz
bulion 1 l

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z piekarnika

Naczynie żaroodporne smarujemy masłem. Obieramy warzywa i kroimy na kawałeczki, wkłądamy wszytko do naczynia, doprawiamy, zalewamy bulionem, wody musi być tyle, aby zakryć wszystkie warzywa. Pieczemy aż wszystkie warzywa będą miękkie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak