Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku, odc. 25: Wołowina po burgundzku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku, odc. 25: Wołowina po burgundzku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-25-wolowina-po-burgundzku1-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku, odc. 25: Wołowina po burgundzku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-25-wolowina-po-burgundzku2-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku, odc. 25: Wołowina po burgundzku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-25-wolowina-po-burgundzku3-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku, odc. 25: Wołowina po burgundzku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-25-wolowina-po-burgundzku4-2.jpg)
![Krok 5 - Doradca Smaku, odc. 25: Wołowina po burgundzku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-25-wolowina-po-burgundzku5-2.jpg)
![Krok 6 - Doradca Smaku, odc. 25: Wołowina po burgundzku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-25-wolowina-po-burgundzku6-2.jpg)
![Krok 7 - Doradca Smaku, odc. 25: Wołowina po burgundzku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-25-wolowina-po-burgundzku7-2.jpg)
![Krok 8 - Doradca Smaku, odc. 25: Wołowina po burgundzku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-25-wolowina-po-burgundzku8-2.jpg)
![Krok 9 - Doradca Smaku, odc. 25: Wołowina po burgundzku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-25-wolowina-po-burgundzku9-2.jpg)
![Krok 10 - Doradca Smaku, odc. 25: Wołowina po burgundzku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-25-wolowina-po-burgundzku10-2.jpg)
![Krok 11 - Doradca Smaku, odc. 25: Wołowina po burgundzku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-25-wolowina-po-burgundzku11-2.jpg)
![Krok 12 - Doradca Smaku, odc. 25: Wołowina po burgundzku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-25-wolowina-po-burgundzku12-2.jpg)
![Krok 13 - Doradca Smaku, odc. 25: Wołowina po burgundzku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-25-wolowina-po-burgundzku13-2.jpg)
pręga wołowa | 500 g |
rosół wołowy | 1 kostka |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | |
mąka | 2 łyżki |
marchewka | 1 szt. |
pieczarki | 20 g |
olej do smażenia | |
cukier | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
wino czerwone wytrawne | 1 l |
szalotka | 2 szt. |
czosnek | 1 szt. |
marchewka | 1 szt. |
seler naciowy | 1 szt. |
por | 1 szt. |
tymianek | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: