Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak po chińsku
Kroki postępowania
Przygotować wszystkie składniki
![Krok 1 - Kurczak po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-po-chinsku-11-2.jpg)
![Krok 2 - Kurczak po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-po-chinsku-12-2.jpg)
![Krok 3 - Kurczak po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-po-chinsku-13-2.jpg)
![Krok 4 - Kurczak po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-po-chinsku-14-2.jpg)
Danie jest gotowe! Smacznego! Danie można podawać z surówką z kapusty pekińskiej
![Krok 5 - Kurczak po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-po-chinsku-15-2.jpg)
piersi z kurczaka | 400 g |
ryż | 300 g |
olej | 2 łyżki |
Mój przepis na danie chińskie Prymat | 1 opakowanie |
pieczarki | 4 szt. |
papryka czerwona | 1/4 szt. |
woda | 300 ml |
papryka żółta | 1/4 opakowania |
papryka zielona | 1/4 opakowania |
Przygotować wszystkie składniki
Danie jest gotowe! Smacznego! Danie można podawać z surówką z kapusty pekińskiej
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: