Przepis i sposób przygotowania na: Babeczkowy fondant kawowo orzechowo czekoladowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babeczkowy fondant kawowo orzechowo czekoladowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczkowy-fondant-kawowo-orzechowo-czekoladowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Babeczkowy fondant kawowo orzechowo czekoladowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczkowy-fondant-kawowo-orzechowo-czekoladowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Babeczkowy fondant kawowo orzechowo czekoladowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczkowy-fondant-kawowo-orzechowo-czekoladowy3-2.jpg)
Kawę rozpuścić w ciepłej wodzie a następnie nasączyć nią wyciągnięte z foremek babeczki.
![Krok 4 - Babeczkowy fondant kawowo orzechowo czekoladowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczkowy-fondant-kawowo-orzechowo-czekoladowy4-2.jpg)
czekolada gorzka | 200 g. |
masło | 150 g. |
jaja | 2 szt. |
śmietana 30% | 5 łyżek |
masło orzechowe | 2 łyżki |
cukier brązowy | 1/2 szkl. |
sól | 1 szczypta |
mąka tortowa | 1/2 szkl. |
kawa rozpuszczalna | 1 łyżeczka |
woda ciepła | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: