Przepis i sposób przygotowania na: TORCIK MIĘSNY PRZEKŁADANY CUKINIĄ I KASZĄ
Kroki postępowania
![Krok 1 - TORCIK MIĘSNY PRZEKŁADANY CUKINIĄ I KASZĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-miesny-przekladany-cukinia-i-kasza1-2.jpg)
![Krok 2 - TORCIK MIĘSNY PRZEKŁADANY CUKINIĄ I KASZĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-miesny-przekladany-cukinia-i-kasza2-2.jpg)
![Krok 3 - TORCIK MIĘSNY PRZEKŁADANY CUKINIĄ I KASZĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-miesny-przekladany-cukinia-i-kasza3-2.jpg)
![Krok 4 - TORCIK MIĘSNY PRZEKŁADANY CUKINIĄ I KASZĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/torcik-miesny-przekladany-cukinia-i-kasza4-2.jpg)
kasza jęczmienna | 1 torebka |
boczek parzony | 150 gram |
cebula | 1 szt. |
masło | 2 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
cukinie małe | ok. 300 gram |
mięso mielone wieprzowe | 400 gram |
oregano | 1 łyżka |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | 1 łyżka |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/3 łyżeczki |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: