Przepis i sposób przygotowania na: Na ciepło: Faszerowana kapusta włoska - gołąbki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Na ciepło: Faszerowana kapusta włoska - gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-cieplo-faszerowana-kapusta-wloska-golabki1-2.jpg)
![Krok 2 - Na ciepło: Faszerowana kapusta włoska - gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-cieplo-faszerowana-kapusta-wloska-golabki2-2.jpg)
![Krok 3 - Na ciepło: Faszerowana kapusta włoska - gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-cieplo-faszerowana-kapusta-wloska-golabki3-2.jpg)
![Krok 4 - Na ciepło: Faszerowana kapusta włoska - gołąbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/na-cieplo-faszerowana-kapusta-wloska-golabki4-2.jpg)
kapusta włoska | 1 główka |
łopatka wieprzowa | 600 g |
jajko | 1 sztuka |
bułka czerstwa | namoczona 1 sztuka |
ryż | 150 g |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat |
passata pomidorowa | 300 ml |
czosnek | 3 ząbki |
cebula biała | 1 sztuka |
masło 82% | 1 łyżka |
Tymianek suszony Prymat | |
Bazylia suszona Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: