Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

iskierka.ag

Zadanych pytań: 3

18.01.2017 23:37

Czy karkówkę lepiej piec w całości, czy w plastrach?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

25.01.2017 11:03

w całości......

mysza75

Zadanych pytań: 96

21.01.2017 11:37

zależy co chcesz ja piekę i tak i tak. Często robię rolady z karkówki

Motorek

Zadanych pytań: 1446

16.02.2017 18:00

przeważnie piekę w całości, chyba. że zdodatkami

Odpowiedzi (69)

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

19.01.2017 06:53

Ja zawsze piekę w całości. Jednak zdarza mi się robić szybki obiadu wtedy kroje karkowke w plastry, ukladam na ziemniakach,przykrywam warzywami i piekę w naczyniu żaroodpornym.

teresza

Zadanych pytań: 0

19.01.2017 06:57

Zawsze w całości piekę

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

19.01.2017 07:00

W całości. A po upieczeniu krojona w plastry

benka

Zadanych pytań: 15

19.01.2017 07:29

Można na oba sposoby, zależy jak będzie podawana. Jeśli upieczesz w całości, możesz pokroić na grubsze plastry o podać jako pieczeń np do ziemniaków. Możesz ją wystudzić i kroić cieniutko na kanapki. Gdy upieczesz w plastrach zaoszczędzisz czas, ale podasz raczej jako danie obiadowe.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

19.01.2017 08:01

najczęściej piekę w całości

Renata9

Zadanych pytań: 329

19.01.2017 08:28

Najlepiej upiec w całości, potem jak nawet ostygnie można mieć na zimno na kanapki do chlebka.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

19.01.2017 08:29

Ja zawsze piekę każde mięso w całości

berys18

Zadanych pytań: 1434

19.01.2017 09:13

ja piekę w całości, by nie wysychała. Potem kroję na plastry

pestka

Zadanych pytań: 424

19.01.2017 09:39

piekę w całości a potem kroję na plastry

Renataj

Zadanych pytań: 1275

19.01.2017 09:43

Ja zawsze piekę w całości. Na obiad kroję grubsze plastry z pozostały kawałek mogę wykorzystać do kanapek.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak