Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

iskierka.ag

Zadanych pytań: 3

18.01.2017 23:37

Czy karkówkę lepiej piec w całości, czy w plastrach?

Odpowiedzi (69)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

19.01.2017 12:33

w całości, przed pieczeniem marynuję z 2 dni w lodówce

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

19.01.2017 13:11

zależy jak ją przygotowuję ale wolę piec w całości jest wtedy bardziej soczysta

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

19.01.2017 13:22

zawsze piekę w całości

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

19.01.2017 13:45

robię w całości i w plastrach

ben-ka

Zadanych pytań: 459

19.01.2017 13:54

Zależy do czego mam ją wykorzystać - w całości i wtedy jemy jako wędlinę, a krojąc w grube plastry wykorzystuję ją do II dania np podając z sosem, a w plastrach jak robię z niej kotlety np po kowbojsku.

A_Ka

Zadanych pytań: 16

19.01.2017 14:03

głównie pieke w kawałkach, ale jak na kanapki to tylko w całości

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

19.01.2017 14:19

Zależy - do obiadu zawsze robię w plastrach, ale kiedy piekę "kanapkową" to oczywiście w całości :)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

19.01.2017 15:00

wolę piec w całości

MonikaW

Zadanych pytań: 41

19.01.2017 15:08

Ja różne wersje robię, np.plastry w zupie cebulowej

Alex_M

Zadanych pytań: 119

19.01.2017 15:20

piekę w całości w rękawie. no chyba, że pod pierzynką to w plastrach :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak